Om / About Wiseman's Wisdoms

torsdag 8 januari 2009

Bita ihop

Man får hoppas att de gamla sovjetiska satellitstaterna biter ihop i kylan nu och ger Ukraina sitt stöd i gastvisten. De om några länder borde minnas hur det är att vara under alltför stort ryskt inflytande och får man tro den här bloggen är också tongångarna sådana i Polen.

Läs också två mycket intressanta inlägg om gastvisten och Gazprom.

Mitt inlägg från igår i frågan om att Sverige borde öka satsningarna på ersättare till den fossila energin som redan utvecklas i landet: Skönt att vara oberoende


Aftonbladet, SvD, DN

5 kommentarer:

  1. ersättare till fossilabränslen= Vätgas, Hade varit perfekt att häjälpa Islänningarna i deras kamp mot "fattigdomen" med att börja köpa och utveckla vätgas produktionen

    SvaraRadera
  2. Vad har dina egna värderingar, myter och fördommar mot Ryssland med gas konflikten att göra?


    ??????????????

    SvaraRadera
  3. Tja mina "fördommar" om ryssland bekräftas ju hela tiden av ryssarnas agerande.

    Fördom : Du kan inte lita på ryssen som energileverantör.

    Stämmer detta?
    Svar Ja.

    SvaraRadera
  4. http://www.kniivila.net/2009/gaskonflikten/

    SvaraRadera

FRÅN OCH MED 2015-02-28 INFÖRS EN HÅRDARE KOMMENTARSGRANSKNING.

Inga kommentarer som ligger för långt från ämnet kommer att godkännas. Ser man som sitt livs uppgift att sprida konspirationsteorier om förintelsen, 9/11 eller återge hela innehållet från Russia Today och vaken.se, så gör man bättre i att starta en egen blogg.



Helt anonyma kommentarer är avstängda. Det går dock utmärkt att kommentera anonymt, men det kräver att man först registerar ett konto hos exempelvis Google, Wordpress eller OpenID. Hos Verisigns OpenID-tjänst krävs det t ex endast att man har ett mailkonto för att man ska kunna skaffa sig ett OpenID.

Håll en god ton i kommentarerna

Det går inte att se de mailadresser fylls i så vill man ha ett privat svar måste man bifoga bifoga mailadress i själva kommentaren och be om att kommentaren inte läggs ut.

Blogger genererar ibland felkoder då kommentarer sänds in. Kommentarerna kommer ändå fram, men vill man vara på den säkra sidan kan man försöka igen. Ctrl-c kan vara klokt innan man trycker på publicera-knappen.