Om / About Wiseman's Wisdoms

torsdag 18 juni 2009

Tryckfel?

I en replik till SvD:s ledare i början av veckan med anledning av inriktningspropositionens antagande i tisdags och "avskaffandet" av värnplikten, hyser en moderat ledamot av Försvarsutskottet farhågor om kostnaderna för det nya yrkesförsvaret.

"En utveckling mot kontraktsanställning, som är propositionens mål, kan ge högre kostnader än vid tidigare erfarenheter och motverka en högre styrkeförmåga.
De frågetecken som SvD reser bör följas noga fram till att det nya systemet för rekrytering träder i kraft fullt ut 2014."



Är det avsiktligt eller oavsiktligt som repliken endast är undertecknad med "Ledamot av försvarsutskottet (M)"? Är det partipiskan som är hård eller SvD som slarvat?

2 kommentarer:

  1. I fråga om (M) eller SvD, det ena utesluter inte det andra... *L*

    Det här med att ta (ytterligare) ett beslut i blindo, det känns som att vi lever i de yttersta av tider, mitt i imperiets fall. Var dag tänker jag att det KAN inte bli värre, dagens nyheter presenteras som om det vore 1 april, dag efter dag.

    SvaraRadera
  2. Glad Midsommar!

    Lite kul att göra när man är bakis och seg på midsommardagen:

    http://www.expressen.se/1.956497

    Och de som tänker börja gnälla om världens vackraste plan, JAS, och börja skrika "plogen" eller liknande, den bör läsa detta först:

    SAAB 29 Tunnan

    Levererade fpl: 660
    Antal haverier: 230
    Omkomna flygförare: 98

    SAAB 32 Lansen

    Levererade fpl: 456
    Antal haverier: 117
    Omkomna flygförare: 37
    Omkomna navigatörer: 23

    SAAB 35 Draken

    Levererade fpl: 606
    Antal haverier: 135
    Omkomna flygförare: 34

    SAAB 37 Viggen

    Levererade fpl: 329
    Antal haverier: 54
    Omkomna flygförare: 17

    Ha det gött!

    :D

    Mvh

    /FS

    SvaraRadera

FRÅN OCH MED 2015-02-28 INFÖRS EN HÅRDARE KOMMENTARSGRANSKNING.

Inga kommentarer som ligger för långt från ämnet kommer att godkännas. Ser man som sitt livs uppgift att sprida konspirationsteorier om förintelsen, 9/11 eller återge hela innehållet från Russia Today och vaken.se, så gör man bättre i att starta en egen blogg.



Helt anonyma kommentarer är avstängda. Det går dock utmärkt att kommentera anonymt, men det kräver att man först registerar ett konto hos exempelvis Google, Wordpress eller OpenID. Hos Verisigns OpenID-tjänst krävs det t ex endast att man har ett mailkonto för att man ska kunna skaffa sig ett OpenID.

Håll en god ton i kommentarerna

Det går inte att se de mailadresser fylls i så vill man ha ett privat svar måste man bifoga bifoga mailadress i själva kommentaren och be om att kommentaren inte läggs ut.

Blogger genererar ibland felkoder då kommentarer sänds in. Kommentarerna kommer ändå fram, men vill man vara på den säkra sidan kan man försöka igen. Ctrl-c kan vara klokt innan man trycker på publicera-knappen.