Om / About Wiseman's Wisdoms

måndag 16 augusti 2010

Frågorna utsända

I våras efterlystes frågor från läsarna som underlag inför den försvars- och säkerhetspolitiska valguide som kommer att presenteras på Wiseman's Wisdoms i början av september.

Nu har frågorna sänts ut till de försvarspolitiska företrädarna (i möjligaste mån) för Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Centerpartiet, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Moderaterna, Piratpartiet, Sverigedemokraterna och Feministiskt Initiativ.

Vilka var frågorna? Det visar sig om några veckor.

3 kommentarer:

  1. Det var politiskt inkorrekt av dig att skicka frågorna till Sverigedemokraterna. Gratulerar! Sedan att du samtidigt skickade dem till Piratpartiet och FI, som rimligen inte kan komma in i riksdagen, var bara ett taktiskt smart drag, för då kan ingen anklaga dig för något. Smart!

    OBS, jag är inte cynisk!

    Roger Klang

    SvaraRadera
  2. @Roger Klang

    Varför så kategorisk/ständigt svart eller vitt?

    Piratpartiet, FI och SD är de partier som florerar mest i media och förmodligen är störst av de partier som inte är riksdagspartier idag.

    Allt är inte en konspiration.

    /M eller fp

    SvaraRadera
  3. @/M eller fp:

    Det har jag inte påstått heller. Men jag tror att Wiseman ville vara icke-PK och att han samtidigt var taktisk. Är det att vara konspiratorisk? Ja då är jag väl konspiratorisk!

    Roger

    SvaraRadera

FRÅN OCH MED 2015-02-28 INFÖRS EN HÅRDARE KOMMENTARSGRANSKNING.

Inga kommentarer som ligger för långt från ämnet kommer att godkännas. Ser man som sitt livs uppgift att sprida konspirationsteorier om förintelsen, 9/11 eller återge hela innehållet från Russia Today och vaken.se, så gör man bättre i att starta en egen blogg.



Helt anonyma kommentarer är avstängda. Det går dock utmärkt att kommentera anonymt, men det kräver att man först registerar ett konto hos exempelvis Google, Wordpress eller OpenID. Hos Verisigns OpenID-tjänst krävs det t ex endast att man har ett mailkonto för att man ska kunna skaffa sig ett OpenID.

Håll en god ton i kommentarerna

Det går inte att se de mailadresser fylls i så vill man ha ett privat svar måste man bifoga bifoga mailadress i själva kommentaren och be om att kommentaren inte läggs ut.

Blogger genererar ibland felkoder då kommentarer sänds in. Kommentarerna kommer ändå fram, men vill man vara på den säkra sidan kan man försöka igen. Ctrl-c kan vara klokt innan man trycker på publicera-knappen.