Om / About Wiseman's Wisdoms

torsdag 12 april 2012

Små förändringar

Google/Blogger har uppdaterat sitt gränssnitt på ett sätt som de tycker är mer "modernt". Tyvärr kommer detta sannolikt att få till följd att det kommer att ta betydligt längre tid för er läsare att få era kommentarer publicerade.


I länklistan ute till höger kommer även två st "polisbloggar" att länkas. De två bloggarna är skrivna av en och samma polis. Förhoppningsvis kan det ge ett annat intressant perspektiv än bara försvars- och säkerhetspolitik.

5 kommentarer:

  1. Vem bryr sig om förändringarna här förutom en liten egoistisk skära som tror att deras röster är hörd??? Haha, ni är ju lurade precis som alla andra stats/kommunalanställda nyttiga idioter.

    SvaraRadera
  2. @00:05
    Du verkar begåvad...

    Patrik Lander

    SvaraRadera
  3. hmm vet inte om din kommentar är så konstruktiv anonym?
    Men i vilket fall tror inte vi kan kallas lurade om vi vet att vi nyttjas för annat syfte.
    Markstridsofficer

    SvaraRadera
  4. När statsministern och regeringen så uppenbart har problem att ta ansvar för ett så centralt politikområde som försvar och nationell säkerhet, då måste man ifrågasätta regeringsdugligheten. Varför är våra politiker så flata inför det som sker? Varför tror de att det är OK att svansa runt i Sälen, twittra och kokettera, när detta centrala politikområde befinner sig i kris? Vem har längre förmågan att ta sitt jobb på allvar och känna ansvar mot det kollektiv som står för lönen? Hur f-n kan vi fortfarande sakna en ordinarie försvarsminister? Sittande regering har sedan länge förbrukat sitt förtroendekapital. Historieskrivningen kommer inte vara nådig mot sittande generation politisk adel. Har man redan gett upp och försöker inte ens längre?

    SvaraRadera
  5. Glöm Försvarsmaktens verklighet, vi kan väl alla göra som statssekreterare Jevrell-ha mässdräkt påtagen när man firar julafton hemma.

    Med sådana teman vid t ex söndagsfrukost hemma även hos den fattigaste förstesergeant kan man snabbt och snärtigt få massor av positiva stämningar för viktiga förändringar som PRIO GoLive införande 45.... eller varför inte köra med mässdräkt vid toalettbesök när man tar del av Omstruktureringsdirektiv 2017?

    Tror faktiskt den jevrellska mässdräktsidén borde finnas som förslagsärende.

    SvaraRadera

FRÅN OCH MED 2015-02-28 INFÖRS EN HÅRDARE KOMMENTARSGRANSKNING.

Inga kommentarer som ligger för långt från ämnet kommer att godkännas. Ser man som sitt livs uppgift att sprida konspirationsteorier om förintelsen, 9/11 eller återge hela innehållet från Russia Today och vaken.se, så gör man bättre i att starta en egen blogg.



Helt anonyma kommentarer är avstängda. Det går dock utmärkt att kommentera anonymt, men det kräver att man först registerar ett konto hos exempelvis Google, Wordpress eller OpenID. Hos Verisigns OpenID-tjänst krävs det t ex endast att man har ett mailkonto för att man ska kunna skaffa sig ett OpenID.

Håll en god ton i kommentarerna

Det går inte att se de mailadresser fylls i så vill man ha ett privat svar måste man bifoga bifoga mailadress i själva kommentaren och be om att kommentaren inte läggs ut.

Blogger genererar ibland felkoder då kommentarer sänds in. Kommentarerna kommer ändå fram, men vill man vara på den säkra sidan kan man försöka igen. Ctrl-c kan vara klokt innan man trycker på publicera-knappen.