3 miljoner besökare

Enligt Statcounter passerade WW i söndags 3 miljoner besökare sedan starten för drygt 5 år sedan. Det är en siffra att vara mycket nöjd med. Ursprungligen var prognosen att 3 miljoner skulle passeras till nyår, men hösten har inneburit ett ökat antal besök.

Som många säkert märkt har frekvensen på inlägg sjunkit det senaste året, vilket beror på en kombination av tidsbrist och framförallt att gott stöd erhållits från flera andra aktiva försvarsbloggare. Planen för framtiden är dock att fortsätta som tidigare med att syna Försvarsmakten och svensk försvars- och säkerhetspolitik.

Missa heller inte att följa WW på Twitter, där antalet följare just nu ligger på 1339. Det är också betydligt högre frekvens på inläggen på Twitter och för den som missat det så pågår dagligen en aktiv försvarsdebatt där.

Mot 4 miljoner!

7 kommentarer:

Gronvita sa...
4 december 2012 kl. 18:16  

Gratukerar!
Du gör en mycket god gärning.
Må du få gehör hos beslutsfattarna också.

Skipper sa...
4 december 2012 kl. 19:11  

Bra författare får många läsare, så även här.

Mycket välförtjänt - GRATTIS!

laros sa...
5 december 2012 kl. 04:19  

Alltid läsvärt och så har du ju lyckats med konststycket att få FM företrädare att ta steget ut ur garderoben!

Om vi spottar på stenen kanske vi i framtiden till och med kan få se något som liknar en riktig debatt.

Gratulerar!

Lars Rössle, LSS

chefsingenjören sa...
6 december 2012 kl. 08:00  

Bra, debatten har börjat bli bra. Ännu saknas dock reaktioner från den politiska ledningen. Därför behöver budskapet upprepas då och då.

Sinuhe the Egyptian sa...
6 december 2012 kl. 20:25  

Respekt! Själv är jag på väg på 200 000 men det går rackarn så sakta!

GMY

Sinuhe

Anonym sa...
7 december 2012 kl. 01:05  

Grattis!

Jag brukade travestera ett ordspråk som går ut på att om man spottar på stenen så blir det även där ett hål så småningom. Nu är han inte kvar längre men ordspråket lever kvar.
Jag har uppfunnit ett nytt till nuvarande Fömin.

"Även den största flod börjar men en liten strömil".

Vi kommer till din ära att ha en fjärde gubbe bland "de vise" i teaterns luciatåg. Vi har låtit den något koleriske kaptenen få full artistisk frihet att gestalta denna figur. Ska bli spännande!

Ännu en gång GRATTIS!

Teaterdirektören.

Malin sa...
8 december 2012 kl. 15:32  

Grattis WW
Mina inlägg har gått mot noll pga total uppgivenhet. Försvaret har lagts ner så det är inte mycket att orda om längre, något som faktiskt inte finns i verkligheten.

Det som jag efterlyser är bred information till HELA folket om att Sverige faktiskt inte har ett nationellt försvar och att folket måste avgöra om Sverige skall skaffa sig ett försvar eller inte. Kan vi få Uppdrag Granskning att granska FM med efterföljande debatt i programmet Debatt? Men problemet med offentlig debatt är att politiker och generaler kan få rena utopier att låta trovärdiga eftersom allmänheten inte begriper mycket om den militära verkligheten. Problemet med avskaffad bred värnplikt är att vetskapen om vad som krävs förtvinar, vilket ger politikerna och generalerna fritt spelrum att lura folket i att tro att en massa staber, ett par bataljoner (numera vet ingen vad en bataljon är), plus hemvärn, plus några tiotal JAS räcker och avskräcker.

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade