Oväntad läsekrets

Det damp nyss in ett mail till bloggen att Comedy Central valt ut den som en av 15 politiska bloggar för att lansera sin egen variant av en valkompass. Det låter ju naturligtvis smickrande, men samtidigt påminner om mycket annat som dimper ner i brevlådan där man valts ut att vinna en miljon.

Nåväl, ett och annat flin framkallar i alla fall testet, så har man någon minut över kan det vara roligt att kolla vilken partiledare man skrattar ihop med.

2 kommentarer:

Anonym sa...
2 juli 2010 22:26  

Johan J:
Du skrattar ikapp med Jan Björklund
Grabbarnas grabb

Du är rak som person, var lite av en pluggnörd i skolan och har man dig som chef kan du vara lite dominant. Själv ser du dig som chefen David Brent i den brittiska versionen av The Office. Med polarna släpper du allt och är grabbarnas grabb som älskar skadeglädje, practical jokes och brudsnack över en bärs.

Du tycker att humorns hemland är Storbritannien. Så sköna grejer som kommer därifrån! Du älskar alla repriser av Fawlty Towers och Mr. Bean och det är störtkul när folk ramlar, gör bort sig eller går roligt. Med din practical joke-humor njuter du av att se kändisarna ”Rostas” i Comedy Central Roast. När du röstar så röstar du troligtvis på ett av allianspartierna.

Favoritprogram på Comedy Central: Carpolers och Comedy Central Roast

E.Nilsson sa...
3 juli 2010 04:42  

Du skrattar ikapp med Göran Hägglund
Smartskämtaren

Du har troligtvis ett genuint sportintresse och har säkert spelat någon lagsport aktivt under många år. Fotbolls-VM tar du på blodigt allvar och är en seriös medlem i Facebookgruppen ”14 regler som en kvinna bör lyda under fotbolls VM”. Som person är du naturlig och allmänbildad och tar helst inte så mycket plats om du slipper. Du skojar gärna till det medvetet just för att du vet att du kan men fnissar gärna i bakgrunden så att ingen ska märka. Du har ordets makt och humorn på din sida och är en duktig retoriker som skulle glänsa som toastmaster på vilken fest som helst. Skulle man göra en tecknad figur av dig skulle du helt klart bli Brian i serien Family Guy.

Du älskar den amerikanska versionen ”The Office om den töntiga och irriterande chefen Michael Scott som tror sig vara den roligaste och coolaste chefen någonsin. Här slappnar du av ordentligt och skrattar med och åt alla på kontorsmaterialföretaget Dunder Mifflin. När du röstar så röstar du troligtvis på ett av allianspartierna.

Favoritprogram på Comedy Central: The Office och Jims värld

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade