Korrektion av "Opportunism"

Från Saabs pressavdelning kommer en korrektion avseende inlägget Opportunism härom veckan, där det refererades till en artikel i en indisk tidning att Saab skulle stänga ner verksamhet i Sydafrika för att flytta den till Indien.


Med hänvisning till artikeln i indiska medier som uppger att Saab stänger ner verksamheten i Sydafrika, vill vi förtydliga att informationen inte är sann, citatet är helt enkelt felaktigt. Saab har inte några planer på att stänga sin verksamhet i Sydafrika för Electronic Warfare - produkter (telekrigprodukter).


Vi kan bekräfta att vi för diskussioner med Hindustan Aeronautics Limited (HAL) om att bilda ett samägt bolag, men eftersom förhandlingar pågår kan vi inte kommentera några detaljer i dagsläget.


För att kunna möta efterfrågan på marknaden kan vi inte utesluta att någon eller några av våra produkter i framtiden kan komma att produceras i andra länder än där vi för närvarande har verksamhet. 

2 kommentarer:

Anonym sa...
26 februari 2011 16:11  

Mjo det sa SAAB iofs redan dagen efter att nyheten dök upp ur Indien. Se länk nedan.

Alltså har ni inte lärt er ännu att nyheter ur Indien skall sättas på is och sedan dubbel/trippel-kollas innan man ens bryr sig om att kommentera?

http://www.defenceweb.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=13662:ssaab-to-co-produce-ew-gear-in-india&catid=48:Information%20&%20Communication%20Technologies&Itemid=109

Anonym sa...
28 februari 2011 10:37  

Teknologi överföring är det som intresserar framåtgående länder mest även Brasilien har det som villkor på köp av nytt stridsplan. Tanken att ”bränna” Syd Afrikanerna efter köpet var nog aldrig där hoppas bara att ingen skada är skedd inför framtida kontrakt inklusive till Indien.
/Fredrik

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade