Små förändringar

Google/Blogger har uppdaterat sitt gränssnitt på ett sätt som de tycker är mer "modernt". Tyvärr kommer detta sannolikt att få till följd att det kommer att ta betydligt längre tid för er läsare att få era kommentarer publicerade.


I länklistan ute till höger kommer även två st "polisbloggar" att länkas. De två bloggarna är skrivna av en och samma polis. Förhoppningsvis kan det ge ett annat intressant perspektiv än bara försvars- och säkerhetspolitik.

5 kommentarer:

Anonym sa...
13 april 2012 00:05  

Vem bryr sig om förändringarna här förutom en liten egoistisk skära som tror att deras röster är hörd??? Haha, ni är ju lurade precis som alla andra stats/kommunalanställda nyttiga idioter.

Anonym sa...
13 april 2012 08:35  

@00:05
Du verkar begåvad...

Patrik Lander

Anonym sa...
13 april 2012 12:37  

hmm vet inte om din kommentar är så konstruktiv anonym?
Men i vilket fall tror inte vi kan kallas lurade om vi vet att vi nyttjas för annat syfte.
Markstridsofficer

Anonym sa...
14 april 2012 08:34  

När statsministern och regeringen så uppenbart har problem att ta ansvar för ett så centralt politikområde som försvar och nationell säkerhet, då måste man ifrågasätta regeringsdugligheten. Varför är våra politiker så flata inför det som sker? Varför tror de att det är OK att svansa runt i Sälen, twittra och kokettera, när detta centrala politikområde befinner sig i kris? Vem har längre förmågan att ta sitt jobb på allvar och känna ansvar mot det kollektiv som står för lönen? Hur f-n kan vi fortfarande sakna en ordinarie försvarsminister? Sittande regering har sedan länge förbrukat sitt förtroendekapital. Historieskrivningen kommer inte vara nådig mot sittande generation politisk adel. Har man redan gett upp och försöker inte ens längre?

Anonym sa...
14 april 2012 12:14  

Glöm Försvarsmaktens verklighet, vi kan väl alla göra som statssekreterare Jevrell-ha mässdräkt påtagen när man firar julafton hemma.

Med sådana teman vid t ex söndagsfrukost hemma även hos den fattigaste förstesergeant kan man snabbt och snärtigt få massor av positiva stämningar för viktiga förändringar som PRIO GoLive införande 45.... eller varför inte köra med mässdräkt vid toalettbesök när man tar del av Omstruktureringsdirektiv 2017?

Tror faktiskt den jevrellska mässdräktsidén borde finnas som förslagsärende.

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade