Stoppa pressarna! Jag kan vara miljöpartist


Precis när jag funderade på huruvida jag nu är folkpartist hittade jag vid ett besök hos Pumlan en länk till bloggparti.se som testar bloggar efter vilken partitillhörighet de har. Tydligen analyseras partitillhörighet efter hur ofta vissa ord förekommer. Resultatet blev chockerande - jag är tydligen mest miljöpartist. I alla fall lika mycket som moderat. Det borde glädja min kollega i den försvarspolitiska bloggvärlden, Annika Nordgren-Christensen på Försvarsbloggen (är och blev miljöpartist).

Jag provade att köra lite andra bloggar för att kontrollera resultatet. Tokmoderaten - miljöpartist, Carl Bildt - moderat (Nähä!), Tolgfors - socialdemokrat (det visste vi redan?), Schlaug - miljöpartist, Göran Pettersson - socialdemokrat (jaså du, Göran!) och Staffan Danielsson - centerpartist.

Nåja, jag är inte missnöjd. Även om jag huvudsakligen koncentrerar mig på försvarsfrågor i min blogg, månar jag mycket om miljön.

5 kommentarer:

Anonym sa...
20 januari 2009 23:54  

Vill bara meddela att du hos bloggaren "MinaModerataKarameller" går under epitetet "Moderaten Wiseman" om det kan vara till någon tröst.

Wiseman sa...
21 januari 2009 00:54  

Haha, jo jag såg det tidigare ikväll! Men mycket hellre det än tidigare tillmälen som jag fått som varit spridda mellan nazist, anti-semit till nu senast sionist. Vänstermupparna är enastående på sånt. Kan man inte vinna på fakta, kan man alltid ta till -ismer.

Anonym sa...
21 januari 2009 15:58  

Epost: tosa0005@student.umu.se

Jag vill utrycka min stora tacksamhet för denna blog.
Jag studerar Internationell Kris- och Konflikthantering vid Umeå Univisersitet, har gjort 2 missioner (Kosovo, Libiera) med utlandsstyrkan samt varit i Georgien med Räddningsverket (EUMM) och jag har haft väldigt stor användning av din blogg samt det faktum att du länkar till källor är oerhört användbart.

Jag ser gärna att du fortsätter på samma sätt som nu och tar åt dig över att det finns folk som jag som använder din blogg och dess källor tillsammans med annan media för att skapa en god uppfattning om mycket intressanta frågor.

Mvh Tomas Sandström

Anonym sa...
21 januari 2009 15:58  

Wiseman angående vänstermupparna så undrar jag hur du kan dra slutsatsen att de tar till -ismer när de inte vinner på fakta?
Själv vet jag inte när jag sist upplevde att de överhuvud taget försökt med fakta?
Liksom Jesu Kristi Kyrka av De Sista Dagarnas Heliga styrs de av sin Bibel och i den står som bekant inga fakta i strikt vetenskaplig mening. Se´n kan det i o f s stå en del tänkvärda moralriktmärken och det gäller såväl marxistiska publikationer som i Bibeln.

Tokmoderaten sa...
21 januari 2009 23:13  

Ja...hmmm. Jag kolade ju det där själv men vågade inte hänga ut mig själv som uppenbart psykiskt sjuk. Att du själv vågar stå för dina åsikter är starkt, jag avundas dig... ;)

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade