Tillskott i kassan?

Det verkar som om Jan Björklunds uttalande i Sälen tagit skruv. Regeringen uppvisar allt fler tecken på att föra en fördröjningsstrid som lär utmynna i att man närmar sig den Björklundska linjen långsamt så att man slipper tappa ansiktet.

Statsminister Fredrik Reinfeldt säger idag till Politikerbloggen och TV4 att han inte utesluter att det blir mer pengar till Försvaret i höst. Enligt Expressen ryktas det ju också om att inriktningspropositionen för de kommande årens inriktning av Försvaret skjuts upp. Låt oss hoppas att den Björklundska linjen segrar. I så fall är frågan om jag numera inte är folkpartist efter att ha varit obunden sedan Borg fick bli försvarsminister. Moderaterna är inte ett trovärdigt försvarspolitiskt alternativ. Det blir intressant att se när försvarsministern kommenterar detta på sin blogg.

2 kommentarer:

Anonym sa...
25 januari 2009 20:16  

... slipper tappa ansiktet, menar du väl?

Nog för att de skött sig illa våra folkvalda beslutsfattare, men så illa att de ska riskera att tappa huvudet är det väl inte?

http://web.telia.com/~u86611610/tappa_huvudet_1876.htm

Fast ska man vara allvarlig (och se till vad det kan få för konsekvenser i värsta fall) så är det väl nästan så?

Wiseman sa...
25 januari 2009 20:27  

Haha! Javisst har du rätt! Fast i den politiska världen är det nog ofta nära att man tappar huvudet också när man redan tappat ansiktet.

Jag ändrar i inlägget. Tack för påpekandet!

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade