Midvintermörker

På Cornucopias blogg kan man läsa utdrag ur hans kommande roman "Midvintermörker" som är en thriller som utspelar sig i Sverige år 2012 utefter de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningar som grundlagts de senaste åren. Det blir förmodligen en del instämmande nickar här och där för dem som sedan läser boken. Tyävvr hinner han nog inte få ut boken innan jul, annars hade det säkert blivit årets julklapp i MÖP-kretsar.

Tills vidare får man låta sig nöja med utdragen som nu publiceras.

4 kommentarer:

Anonym sa...
24 november 2010 11:03  

Klar Operation Garbo-varning.

Nisse i Hökarängen sa...
24 november 2010 15:37  

Jo, det är nog lite Garbo- och MÖP-varning på projektet. Men, va fan, jag kommer att läsa den! :)

Anonym sa...
24 november 2010 22:42  

Bra gjort till Cornucopia!

Det behövs en sådan bok i modern miljö. Det bästa sättet att föra fram ett budskap idag är att göra det som underhållning med en kärna av sanning.

Boken verkar välskriven med ett tydlig sinne för dramaturgi. Det episodiska upplägget liknar väl kanske en Emmerich-film litegrann och det är ju en effektiv formel.

Jag tänker nog köpa boken när den kommer ut. Det kan nog nästan vara en fördel att ge ut den själv och slippa klåfingriga redaktörer som ändrar sådant de inte begriper för att göra boken mer lättsåld.

Om Cornucopia har ett fördelaktigt utseende och en personlig gimmick så kanske det kan bli lite gratisreklam i TV-sofforna, också. Det är ju som bekant författaren som säljer nuförtiden, inte boken.

Cornucopia? sa...
25 november 2010 10:13  

Tack. Kan informera församlingen om att jag faktiskt aldrig läst vare sig Op: Garbo eller Anfall mot Sverige.

Emmerich är film. Episodiskt berättande finns ju redan i böcker, ex Clancy, Niven/Pournelle mfl. Lutar mer åt Niven/Pournelle (förvisso SF, men ändå).

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade