KDU vill ha veterancentrum

Värt att notera är att även Kristdemokratisk Ungdomsförbundet nu vill att Riksdagen ska ställa sig bakom inrättandet av ett nationellt veterancentrum. Det är glädjande att fler och fler partier ställer sig bakom detta och det återstår nu att hoppas att även de rödgröna hoppar på tåget.

1 kommentarer:

Borneo sa...
19 augusti 2010 12:33  

Frågan om ett veterancentrum går vidare. Efter det seminarium, vilket avhölls i maj, där de flesta intressenter i frågan, inklusive representanter ur Försvarsutskottet, deltog kommer nu en uppföljning i form av en två dagars workshop direkt efter valet. syftet är att dra igång det konkreta arbetet med ett centra. I workshopen kommer de ur de olika intresseorganisationerna vilka anmält intresse att deltaga. Den expertgrupp som redovisat frågan inför Försvarsutskottet kommer även att deltaga.
Det är Jesper Lindbloms Minnesfond som arrangerar. Målet är att ha ett fungerande center 2014 som gradvis byggs upp från och med 2011. Centret ska inte ersätta befintliga ideella stödprogram utan utgöra en samlad resurs som ska stötta alla aktörer. Verksamhetsformen blir förmodligen i en särskild stiftelse.

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade