När det blir lite galet

Magasinet Neo har undersökt med statsvetare och diplomater hur det praktiskt skulle gå till när de rödgröna ska se genomdriva sitt krav att USA avvecklar alla sin militärbaser i utlandet om de vinner valet. Det är underhållande läsning. Reaktionerna från utländska diplomater är klart underhållande.

Fast Mona Sahlin och Urban Ahlin verkar inte vara överens med omvärlden om vad man faktiskt skrivit tidigare. Det är inte svårt att lista ut att det finns en rejäl Ågren över att texten blev som den blev.


Även SvD har en kommentar om Neo:s artikel.

3 kommentarer:

Soldaten sa...
28 augusti 2010 20:22  

Härlig groda från "The Red'n'Green Monster"

Vem vet, det kanske skapar ett vakuum som vi kan fylla med våra fina anställda förband, så oppositionen vid en seger kan säga; "Titta, vi lyckas minsann hitta något för våra soldater att göra."

Skämt åsido, idioti.

Man kan tycka vad man vill om att USA, om man hårdrar det, agerar världspolis. Men det verkar fungera på det stora hela.

Fånerier är vad det är, ett utspel som tar fokus från viktigare frågor som t.ex. solidaritet med de utstötta i samhället och deras välfärd. Något som borde ligga (S) och (V) mycket närmare och som borde ge dom fler röster.

Men men.

Kvackkvack.

Anonym sa...
28 augusti 2010 21:55  

Deras uttalande skall mer tolkas som "vi kommer aldrig att acceptera en basering av USAs styrkor i Sverige…". Det är det som är den reella innebörden av uttalandet...

Anonym sa...
29 augusti 2010 05:40  

Anonym21:55

Varför skriver och säger man inte det då???

Nidas

RäknareCreeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade