Miljonen passerades ikväll

Ganska jämnt tre år efter starten passerade Wiseman's Wisdoms nyss en miljon besökare, vilket var svårt att föreställa sig då. Sedan dess har det blivit en uppsjö med inlägg, framförallt om försvarspolitiken, men även en del sidoämnen. Därutöver har det blivit en och annan debattartikel på Newsmill och några debatter.

Förhoppningsvis har Wiseman's Wisdoms bidragit till att lyfta fram försvars- och säkerhetspolitiken i den svenska politiska debatten. Ser man till antalet bloggar med försvars- och säkerhetspolitisk inriktning har det i alla fall stadigt växt.

Nästa större inlägg på bloggen kommer bli en serie vid månadsskiftet som presenterar de olika partiernas inriktning avseende försvars- och säkerhetspolitiken. (Apropå det så får man tro antydningarna i kvällens utfrågning av Mona Sahlin i SVT, lär de rödgröna imorgon presentera sina avsikter för det svenska deltagandet i Afghanistan).

Nu ser vi fram emot nästa miljon besökare. Med ca 3000 besökare om dagen lär det ändå ta ett bra tag. Förhoppningsvis bibehåller bloggen också sin ledning som den sida som enligt Creeper (i högerspalten) är mest välbesökt av svenska myndigheter, även om "Politiskt Inkorrekt" börjar ta in.

Ett stort tack till alla läsare, gästskribenter, medarbetare, uppgiftslämnare och inte minst alla duktiga kollegor i Försvarsmakten som sliter dagarna i ända för att lösa ålagda uppgifter på såväl hemmaplan som i andra världsdelar.

5 kommentarer:

Anonym sa...
27 augusti 2010 07:32  

Grattis! Kämpa på så har du snart nästa miljon också.

Anonym sa...
27 augusti 2010 08:01  

Grattis!

Fortsätt på den inslagna vägen.

/Morgonsur

http://morgonsur.wordpress.com

Anonym sa...
27 augusti 2010 18:09  

Stora applåder från mig för en mycket bra blogg!

/JOPP

Soldaten sa...
29 augusti 2010 01:08  

Grattis.

Väl förtjänt måste jag säga. Alltid väl formulerade inlägg med eggen på rätt plats.

Bara att sikta på miljon #2.

chefsingenjören sa...
2 september 2010 07:14  

Stort grattis WW.

Räknare



Creeper
Vilka myndigheter besöker Wiseman's Wisdoms?


MediaCreeper
Vilka media besöker Wiseman's Wisdoms?

Top Politik bloggar Politik Blogglista.se Politik Twingly BlogRank BloggRegistret.se

Twitter


Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

Knuff

Politometern

Bloggintresserade